Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Primul „Business Carousel” din România

Data publicării
Categoria

Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea CHE din Ede, Olanda, CSi România, membră a grupului olandez CSi şi Primăria Municipiului Cluj Napoca anunţă desfăşurarea programului Business Carousel, început simultan în Olanda si România în data de 24 Mai 2011.

Business Carousel este un program dezvoltat de Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş- Bolyai, Cluj – Napoca, în colaborare cu Departamentul Business Administration a CHE Christian University of Applied Science din Ede – Olanda, colaborare ce are ca obiect schimbul de experientă între studenţii celor doua facultăti, precum şi intărirea relaţiilor între mediul de afaceri olandez si cel român. În proiect sunt implicaţi 42 studenţi ai ambelor universităţi, precum şi oameni de afaceri din România şi Olanda.

CSi România se implică în acest proiect prin organizarea unor sesiuni de workshop susţinute de echipa de management a organizaţiei, cu sprijinul Primăriei Cluj – Napoca. La sfârşitul acestuia studenţii participanţi vor prezenta un proiect pe temele abordate din perspectiva celor două culturi: române şi olandeze.

În data de 30 Mai 2011 studenţii sunt prezenti între orele 10:00 și 14:00 la sediul CSi România (Bulevardul Muncii, numărul 12) unde se vor familiariza cu compania, cu obiectul de activitatea al acesteia, vor face cunoştinţă cu echipa de management şi vor primi intrebările de bază ale proiectului pe care urmează să-l dezvolte pe parcursul săptămânii.

În data de 3 Iunie 2011 presa este invitată în Sala de Sticlă a Primăriei pentru a participa la sesiunea finală a proiectului, în cadrul căreia studenţii vor avea ocazia de a prezenta proiectul şi de a-şi împărtăşi impresiile despre Cluj-Napoca, despre diferenţele culturale sesizate şi totodată despre Proiectul Caroussel.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.