Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Primarul premiază la Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

În data de 13 aprilie 2014 la ora 09:15 concurenții înscriși la cea de-a patra ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca pornesc în alergare de la Cluj Arena.

Alergători amatori și profesioniști din 22 țări s-au înscris la una dintre cele patru curse ale Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca ediția 2014. La maratonul AROBS vor concura 249 de participanți, la semimaratonul Hervis 646 de alergători, la ștafetă AROBS 93 de echipe iar la Crosul Banca Transilvania 1372 de alergători. Acestor sportivi li se vor adaugă și copiii care vor concura la Cursa Copiilor Cora.

Organizat de Runners Club ca parte din programul anual de evenimente sportive, Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca a devenit în scurt timp un eveniment îndrăgit de comunitatea sportivă internațională. Astfel, pentru prima dată de când este organizat, toate locurile la cele patru probe de concurs s-au epuizat înainte de închiderea oficială a înscrierilor, iar în ziua evenimentului nu se vor face înscrieri suplimentare.

Primarul Clujului, dl. Emil Boc va premia și în acest an pe cel mai rapid alergător clujean care va încheia proba de maraton ce se întinde pe 42,195 kilometri.

Toți alergătorii de pe lista de participanți afișată pe maraton-cluj.ro sunt așteptați la Cluj Arena, sâmbătă, 12 Aprilie 2014, între orele 11:00 și 19:00, și duminică, între orele 7:30 și 8:30, să își ridice kitul de participare. Kiturile de participare nu se vor elibera decât persoanei care participă la concurs, în baza buletinului/pașaportului.

Premiile Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca 2014 sunt în valoare totală de 16.450 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.