Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Prima şcoala de vară cu predare în limba engleză acreditată

Data publicării
Categoria

Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai inovează din nou şi organizează în perioada 15-22 Septembrie 2011 prima şcoala de vară cu predare în limba engleză acreditată. Programul cuprinde cursuri de fuziuni şi achiziţii, fiscalitate internaţională, strategii multinaţionale de marketing şi asigurări internaţionale.

Parteneri ai Facultăţii de Business în aceasta iniţiativă sunt PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, Genpact şi Office Depot. Managerii de top ai companiilor partenere îi vor învăţa pe studenţi cum să conducă şi să-şi dezvolte propriile afaceri într-un mediu internaţional.

La cursurile şcolii de vară vor participa 21 de studenţi din România şi străinătate. Studenţii care vor absolvi cu success cursurile şcolii de vară vor primi o diplomă de absolvire creditată cu cinci credite ECTS.

Vă invităm în data de 15 Septembrie 2011 începând cu ora 09.00 la sediul Facultăţii de Business strada Horea, numărul 7, la primele cursuri ale şcolii de vară care vor fi ţinute de Genpact.

Persoana de contact: asistent univ. drd. Dragos Paun / dragos.paun@tbs.ubbcluj.ro sau +4 0744 920 449.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.