Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Prima acțiune de dezinsecție a domeniului public din acest an

Data publicării
Categoria

Primăria Municipiului Cluj-Napoca, va efectua în perioada 4-20 Aprilie 2011, între orele 22:00 și 5:00, prima acțiune de dezinsecție a domeniului public. În cazul condițiilor meteorologice nefavorabile durata prevăzută se va prelungi.

Substanțele folosite vor fi: K`OTRHINE (insecticid pentru combaterea adulților) și BIOLARKIM 14 (insecticid pentru combaterea larvelor). Produsele menționate se găsesc în Registrul Național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană de către Ministerul Sănătății și fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Pentru eficiență, activitatea de dezinsecție trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul localității, motiv pentru care se face apel către cetățeni, asociațiile de locatari/proprietari, agențiile economici și institutiilor de pe raza municipiului să efectueze dezinsecția pe proprietăți, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsectie este realizata de firma SC CORAL IMPEX SRL, conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecție și dezinfecție încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

Tot începând de luni, 4 Aprilie 2011, și până la sfârșitul lunii aprilie, Primaria Cluj-Napoca a organizat acțiunea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare la instituțiile de învățământ școlare și preșcolare din oraș. Se vor folosi substanțe pentru combaterea insectelor, raticidelor și pentru prevenirea transmiterii unor boli de către insecte și acarieni. Produsele utilizate se găsesc în Registrul Național al Produselor Biocide, avizate pentru profilaxia sanitar-umană de către Ministerul Sănătății.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.