Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste o mie de clujeni sunt aşteptaţi în data de 18 Mai 2014 la Living Fit

Data publicării
Categoria

Asociaţia INFitness va da, în data de 18 Mai 2014, startul primei ediţii a evenimentului de sport şi nutriţie Living Fit, la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena, în prezenţa a peste o mie de participanţi.

Sub deviza Passion for a healthy life, Asociaţia INFitness lansează prima ediţie a evenimentului Living Fit – primul concept de acest fel din Transilvania, ce reuneşte pe aceiaşi scenă sportul şi nutriţia.

Evenimentul, dedicat deopotrivă pasionaţilor şi amatorilor de spot are menirea de a promova un stil de viaţă activ şi echilibrat. Programul condus de 27 de instuctori de top, din patru tări, cuprinde 56 de antrenamente şi clase precum: cycling, portdebras, kangoo jumps, capoeira, deepWork şi altele. Agenda este completată de 8 seminarii de nutriţie şi sănătate şi de o expoziţie. Programul cuprinde şi o componentă socială, realizată prin organizarea unei competiţii de echipă ce presupune parcurgea unui traseu de zece probe consecutive, cu scopul de a genera fonduri pentru o cauză socială. Acestea vor fi direcţionate în fondul deschis de Fundaţia Comunitară Cluj, pentru a susţine participarea lui Dacian Makzin la Jocurile Mondiale de tenis de masă pentru paralimpici, desfăşurate în septembrie 2014, la Beijing.

Dorim să susţinem cauza lui Dacian, întrucât el trăieşte valorile şi perspectiva pe care le promovăm prin intermediul Living Fit. Conceptul este gândit să ofere participanţilor posibilitatea de a se vedea pe ei înşişi dintr-o perspectivă nouă, cea în care îşi dedică timp pentru sănătatea lor. Living Fit nu este nicidecum un one-day-show. Este un prim pas prin care ne dorim să conducem la creşterea gradului de conştientizare şi interes asupra beneficiilor fizice şi psihice ale modului de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Ne dorim ca acestă iniţiativă să se constituie într-un fel de comunitate suport, unde găseşti idei şi motivaţie pentru a te menţine sănătos, a declarat Orsi Sranko, iniţiatoarea proiectului.

Sportul înseamnă calitatea vieţii şi esenţa dezvoltării armonioase a întregului nostru viitor. Pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos include automat sportul, întregul motor al sănătăţii. Ne datorăm nouă înşine să ne descoperim limitele propriului corp, să ne îmbunătăţim şi să ne prelungim viaţa, care este iar sportul este pentru a-l parcurge cu succes, a afirmat Lucian Moldovan, Gold Schwinn Cycling Instructor în cadrul evenimentului Living Fit.

Living Fit se doreşte primul pas dintr-un program mai amplu, organizat sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.