Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

iStyle Cluj – Apple Premium Reseller într-o nouă locație și cu un nou concept la Polus Center Cluj

Data publicării
Categoria

iStyle – primul Apple Premium Reseller din România, anunță inaugurarea unui nou magazin al rețelei iStyle în Polus Center Cluj.

Magazinul iStyle este realizat după cele mai recente standarde Apple, cu o investiție de aproape 200.000 euro. Noul concept oferă clienților săi libertatea de a experimenta cât mai multe dintre funcțiile, calitatea, performanțele produselor expuse, cât și ușurința în utilizare.

Conceptul magazinului este în întregime gândit, astfel încât să poată acoperi nevoile consumatorului final. Noua locație are o suprafață totală de 116mp, destinată zonelor de retail Din noul magazin iStyle Cluj – Apple Premium Reseller pot fi achiziționate toate produsele Apple de ultimă generație prezente pe piața din România – MacBook Air, MacBook Pro, iMac sau MacPro, orice versiune de iPod iPad sau iPhone, Apple TV. Magazinul include și cea mai variată gamă de accesorii pentru produse Apple și software – de la aplicații profesionale la cele dedicate utilizatorilor individuali. De asemenea, magazinul are și o zonă cu Service Desk destinată testării produselor cumpărate, acordării de consultanță și mentenanță.

Amenajarea magazinelor este concepută după cele mai recente standarde Apple. În magazinele noastre veți avea parte de demonstrații pentru cele mai noi produse Apple și accesorii, veți putea participa la seminarii și evenimente în care vor fi aduse în discuție cele mai noi tehnologii, veți putea beneficia de discount-ul educațional, veți avea acces la programe financiare și de leasing convenabile și veți beneficia de servicii de suport și reparații. Fie că sunteți un profesionist care dorește să obțină mai mult din Mac-ul lui, sau un student care își dorește să învețe despre lumea Apple, personalul nostru vă va oferi cu entuziasm recomandări obiective și profesioniste, a declarat Dora Popeneciu, General Manager iStyle.

iStyle România face parte din cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. iStyle este primul Apple Premium Reseller din România și Apple Service Provider. Cu o experiență de aproape 15 ani în comercializarea produselor Apple pe piața locală, acesta are în prezent o rețea de patru magazine – trei în București și unul în Cluj Napoca – prin care oferă cele mai noi produse, accesorii și tehnologii Apple, urmând ca în viitorul apropiat să își extindă rețeaua națională cu încă trei magazine tip Apple.

iStyle oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone și Apple TV, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software.

Magazinul iStyle se redeschide în Polus Center sâmbătă, 17 Mai 2014, sub un nou concept de prezentare și într-o nouă locație în incinta centrului comercial. Noul magazin iStyle este situat în apropierea intrării 3 a centrului comercial, lângă magazinul Deichmann.

Inaugurarea noului iStyle Cluj aduce și o promoție clienților Polus Center Cluj. Sâmbătă 17 Mai 2014, iStyle oferă reduceri de:

  • 15% la portabilele Apple de 13 inch și la toată gama de accesorii;
  • 450 lei la tabletele iPad Air 16GB.

*Oferta este valabilă doar în magazinul iStyle Cluj în ziua deschiderii, în limita stocului disponibil (maxim două sisteme pentru fiecare client).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.