Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste 25.000 noi locuri de cazare la UNTOLD Festival

Data publicării
Categoria

Organizatorii UNTOLD, cel mai așteptat festival al anului din România, prezintă publicului camping-ul oficial UNTOLD, ce va oferi posibilități de cazare pentru cele patru zile de festival.

Situat în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 de metri pătrați, având posibilitatea de a găzdui peste 25.000 de persoane.

Peste 25.000 noi locuri de cazare la UNTOLD Festival

Campingul oficial al festivalului va fi amenajat la standardele întâlnite la marile evenimente de profil din Europa, fiind disponibil atât pentru amplasare corturi cât și pentru rulote, întregind astfel experiența unică a UNTOLD. Organizatorii promit facilități multiple pentru toți cei care vor alege să se cazeze în locația special amenajată:

  • dușuri;
  • toalete;
  • serviciu de pază;
  • cutii de valori;
  • foodzone & bar;
  • apă curenta;
  • zonă de reciclare;
  • stații de încărcare electricitate;
  • stație prim ajutor.

În plus, organizatorii vor asigura în camping și suport tehnic, pentru a veni în sprijinul participanților la festival care vor avea nevoie de ajutor în montarea corturilor – o echipă de voluntari va fi pregătită cu echipament tehnic necesar montajelor.

Accesul în zona de campare se va face pe baza unui bilet de acces, în valoare de 49 de lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro/persoană, atât pentru cazare în cort cât și pentru rulotă, valabil pentru toate cele 4 zile de festival. În vederea fluidizării traficului, se va permite intrarea și instalarea corturilor sau a rulotelor, începând cu data de 29 Iulie 2015, fără a percepe taxe suplimentare. Cei interesați pot să-și achiziționeze deja biletele de acces camping, din rețeua Eventim.ro

Un alt aspect important, de care organizatorii au ținut cont, este deplasarea din zona de camping în proximitatea main-stage-ului. În acest sens vor fi introduse linii de transport în comun, dedicate festivalierilor, în toate cele patru zile. Timpul de transfer dintre cele doua zone va fi de aproximativ 20 de minute.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.