Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Electric Castle caută cei mai entuziaști voluntari

Data publicării
Categoria

Cel mai mare festival din România, Electric Castle, deschide, începând de astăzi, perioada de înscrieri pentru cei care doresc să activeze ca voluntari pe durata evenimentului. Aplicațiile se depun online, pe http://electriccastle.ro/en/volunteers, până în data de 16 mai 2015.

„Anul trecut am avut cei mai inteligenți, entuziaști, descurcăreți și cuminți voluntari din România, așa că la ediția cu numărul 3 nu ne dorim decât să continuăm pe aceeași linie”, spune Teodor Negrea, directorul artistic al Electric Castle Festival. „Cu siguranță nu va fi ușor pentru nimeni, ritmul pe durata festivalului este foarte intens, dar cred că asta ar trebui să fie motivația de la care pornesc: vor reuși să facă lucruri minunate și foarte importante pentru ca peste 100.000 de oameni, câți așteptăm anul acesta la Bonțida, să aibă o experiență unică”.

Cei care își doresc să devină voluntari la Electric Castle 2015 trebuie să aibă 18 ani împliniți și disponibilitate totală în perioada 25 – 28 iunie a.c., sunt singurele condiții care trebuie îndeplinite în momentul aplicației. În rest, calitățile personale vor decide dacă își vor găsi un loc în echipa de peste 250 de oameni care vor ajuta ca festivalul să aibă o nouă ediție de succes.

Aplicațiile se depun online, iar ulterior cei selectați vor fi chemați pentru un interviu. În 2014, toate departamentele din festival au avut în echipă și voluntari, de la logistică, până la departamentele de Guest sau PR. Este modul în care organizatorii înțeleg să transforme festivalul și într-o experiență de învățare în special pentru tineri care, altfel, ar avea acces mai greu în culisele unui eveniment de o asemenea amploare.

Mai sunt doar 48 de zile până la cea de-a 3a ediție a Electric Castle Festival. Peste 150 de artiști vor fi prezenți, la finalul lunii iunie, la Castelul Banffy, pe cele 6 scene pregătite de către organizatori. Prodigy, Rudimental, FatBoy Slim, Parov Stelar, Cat Empire și The Glitch Mob sunt doar o parte din headliner-ii pregătiți.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.