Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Parteneriat de top pentru studenții UBB

Data publicării
Categoria

Studenții Universității Babeș-Bolyai vor face practică în cadrul uneia dintre cele mai importante companii din lume, în baza unui protocol încheiat între conducerea UBB și managementul companiei Emerson ca urmare a interesului comun pentru dezvoltarea mediului de afaceri din Cluj-Napoca.

Protocolul va fi valabil timp de un an și va avea în vedere dezvoltarea unor programe comune, îmbunătățirea condițiilor de studii, acordarea unor burse doctorale pentru studenții de top ai UBB, implicarea specialiștilor companiei în consilierea și orientarea profesională a studenților, elaborarea programelor de studii, organizarea unor sesiuni științifice, a conferințelor și sesiunilor de practică.

Parteneriatul va reprezenta documentul cadru pentru orice colaborare viitoare între structurile companiei Emerson și facultățile Universității clujene.

„Suntem deosebit de încântați de această colaborare, care ne angajează la performanță. Protocolul este în deplin acord cu politica Universității Babeș-Bolyai de apropiere de mediul de afaceri și de aliniere la cerințele reale ale pieței muncii și suntem fericiți că studenții noștri pot beneficia de practică și consultanță de cea mai înaltă calitate, așa cum o cere, de altfel, nivelul instituției noastre“, a declarat prorectorul responsabil de relaţia cu mediul de afaceri, fundraising, relaţia cu alumni și practica studenţească, prof. univ. dr. Mihaela Luțaș.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.