Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Pădurea Tineretului – la al treilea an de viaţă

Data publicării
Categoria

Primăria municipiului Cluj-Napoca organizează în această săptămână (între 11 şi 15 Aprilie 2011) cea de a treia etapă a plantărilor pădurii Tineretului.

Municipalitatea continuă şi în acest an acţiunea de împădurire în zona B-dului Muncii, printr-un parteneriat cu Direcţia Silvică Cluj. În total vor fi plantaţi peste 12.000 de puieţi.

Astăzi, în prima zi de desfăşurare a acestei acţiuni, vor planta astfel de puieţi voluntari din mediul de afaceri clujean, în timp ce marţi, 12 Aprilie 2011, de la ora 11:00, va fi ziua sportivilor. Cluburile sportive din oraş au fost invitate ofere spijin acestei acţiuni de împădurire.

Primarul Sorin Apostu va fi prezent la acţiunea de plantare, miercuri, 13 Aprilie 2011, de la ora 11:00, împreună cu reprezentanţii Primăriei, ai presei şi ai instituţiilor publice clujene.

Doresc pe această cale să invit public companiile şi instituţiile clujene să se alăture acestui demers al nostru a înverzi câteva hectare în zona de nord a oraşului, pentru a marca în acest an acţiunile comunităţii nostre în Anul European al Voluntariatului şi pentru a-şi aduce contribuţia la dezvoltarea durabilă a Clujului a precizat primarul Sorin Apostu.

Joi, 14 Aprilie 2011, de la ora 11:00, este rândul elevilor şi studenţilor să contribuie la împădurirea zonei, iar vineri, 15 Aprilie 2011, de la aceeaşi oră, toţi clujenii care doresc să ia parte la acţiune sunt bineveniţi, alături de voluntarii Primăriei Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.