Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Oferă un zâmbet de sărbători

Data publicării
Categoria

O echipă de studente de la departamentul de ,,Comunicare și Relații Publice și Publicitate ” al Facultații de Științe Politice, Administrative și ale Comunicarii în parteneriat cu Asociația ,,Rază de Soare”, organizația PATRIR, Școala Gimnazială Specială – Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/ Integrată și Primăria Municipiului ,,Cluj-Napoca” organizează luni, 2 decembrie evenimentul de strângere de fonduri intitulat ,,Oferă un zâmbet de sărbători”, pentru copiii cu cerințe educaționale speciale. Evenimentul va avea loc la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central începând cu ora 18:00.

Copiii de la Școala Gimnazială Specială CRDEII vor realiza diferite obiecte cu tematică de sărbători, obiecte care vor fi vândute în cadrul evenimentului. Cei prezenți vor avea ocazia să participe și la o licitație unde vor fi scoase la vânzare diferite obiecte decorative și nu numai. Suma de bani obținută în urma vânzărilor va fi donată Școlii Gimnaziale Speciale CRDEII pentru continuarea proiectelor de integrare socială a copiilor. Având în vedere faptul că acești copii au probleme legate de integrarea lor în societate, evenimentul este menit să-i îndemne pe ceilalți oameni să le ofere atât ajutor cât și sprijin în acestă privință. Fiecare invitat va avea posibilitatea de a participa la licitație, de aceea la intrare le vor fi înmânate numere de ordine cu care se vor identifica în cadrul licitației. Între timp va fi videoproiectat un filmuleț care va conține fotografii cu modul în care copiii desfășoară diferite activități. Suma de la care va porni licitația va fi una modică tocmai pentru a sugera faptul că orice suma este binevenită. De asemenea, invitații vor putea admira eleganța unor momente artistice, dar vor avea și alte surprize.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI PUBLICITATE

,,Evenimentul pe care îl organizează studentele de la Comunicare și PR este menit să-i ajute pe copiii de la Școala Gimnazială Specială- Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/ Integrată. Dorim ca prin acest eveniment să facem cunoscute societății problemele acestor copii dar și munca pe care învățătoarele și profesoarele de la această școală o depun în vederea integrării și acceptări acestora în societate. Acum, în apropierea sărbătorilor de iarnă mai mult ca niciodată credem că acești copii au nevoie de sprijinul nostru și evenimentul este cea mai bună oportunitate prin care putem să facem acest lucru. Așa că facem un apel către toți oameni care sunt dispuși să ajute și îi invităm la acest eveniment pentru că doar împreună putem să le oferim un zâmbet de sărbători acestor copii. ” a declarat Lect. Univ. Dr. Veronica Ilieș. Inițiatoarele acestui eveniment sunt studente la Comunicare și Relații Publice al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj Napoca iar evenimentul organizat de acestea este un proiect de seminar la disciplina Bazele PR.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.