Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

O sută de biciclete pentru studenții clujeni prin proiectul ecologic studentObike

Data publicării
Categoria

O sută de biciclete pot fi închiriate gratuit de studenţi din parcarea Iulius Mall Cluj şi din complexul studenţesc Haşdeu.

De astăzi şi până în luna noiembrie a acestui an, de luni până vineri, între orele 9:00 şi 17:00, bicicletele vor putea fi folosite pe durata unei zile, doar pe baza legitimaţiei valabile de student şi unui act de identitate.

Proiectul studentObike 2011 este derulat de Raiffeisen Bank şi Asociaţia Green Revolution în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, Iulius Mall şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca.

O sută de biciclete pentru studenții clujeni prin proiectul ecologic studentObike

Startul la pedalat studentObike 2011 a fost dat în Cluj-Napoca pe 30 martie. studentObike este primul program naţional de închiriere gratuită de biciclete destinat studenţilor din cinci centre universitare: două în Bucureşti şi câte unul în Cluj-Napoca, Iaşi şi Braşov. În acest an, 500 de biciclete vor fi puse la dispoziţia tinerilor pentru numeroasele beneficii: economice, urbanistice şi ecologice, dar mai ales pentru sănătate.

Sezonul 2011 de bike-sharing gratuit oferă clujenilor 235 de biciclete: o sută pentru studenţi şi 135 în proiectul l’Velo destinat tuturor celor care doresc îmbunătăţirea calităţii vieţii şi includerea municipiului în rândul oraşelor europene moderne preocupate tot mai mult de mediul înconjurător.

Anul 2010 a adus alături de cele două proiecte ecologice 200.000 utilizatori şi 20.000 de studenţi din toată ţara care şi-au cerut dreptul de a fi biciclist în oraşele lor, au precizat reprezentanţii Asociaţiei Green Revolution.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.