Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

O pânză de 15 metri pătraţi prinde viaţă sub ochii publicului la 18+ festival

Data publicării
Categoria

18+ provoacă artiştii la un proiect inedit. O pânză de aproximativ 15 metri pătraţi urmează să fie pictată de 15 artişti din toată ţara în cele două zile ale festivalului, în mijlocul publicului.

Astfel, clujenii vor putea urmari întreg procesul de creaţie. Lucrarea colaborativă rezultată din acest experiment urmează să fie expusă ulterior evenimentului în mai multe oraşe ale ţării.

Una dintre ambiţiile festivalului este să încurajeze interacţiunea dintre artişti, oferindu-le spaţii creative şi instrumentele necesare prin care aceştia pot descoperi forme noi de exprimare. Cu siguranţă provocarea de a aduce 15 viziuni diferite să lucreze împreună la un tot unitar o să creeze o experienţă aparte atât pentru artiştii implicaţi în proiect cat şi pentru public, explică organizatorii.

Înscrie-te la proiect!

Artişti din toată ţara sunt invitaţi să se înscrie la acest proiect. Pentru aceasta, doritorii trebuie să trimită până la data de 9 Mai 2014 (inclusiv) un e-mail la adresa 18plusfestival@gmail.com, ataşând cv-ul şi portofoliul personal sau detaliile unde pot fi vizualizate lucrarile din portofoliu.

Lista finală a artiştilor selectaţi urmează sa fie publicată pe site-ul festivalului în data de 11 Mai 2014.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.