Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste o mie de clujeni sunt aşteptaţi în data de 18 Mai 2014 la Living Fit

Data publicării
Categoria

Living Fit, o iniţiativă de amploare care are ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos prin sport şi nutriţie, îşi deschide porţile primei ediţii în data de 18 Mai 2014, la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena, în prezenţa a peste o mie de participanţi.

La jumătatea lunii mai, iubitorii şi amatorii activităţilor sportive, sunt invitaţi la primul eveniment de pe piaţa clujeană care reuneşte pe aceiaşi scenă nutriţia şi sportul. Desfăşurată sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, iniţiativa Living Fit, are menirea de a creşte interesul pentru un stil de viaţă

Iniţiativa ia forma unui eveniment de o zi, în care specialişti de top din industrie vor pune în scenă un program dinamic şi variat care constă în trei tipuri de activităţi: ateliere de nutriţie şi sănătate, o expoziţie de produse din sfera sănătăţii şi o serie de activităţi sportive, printre care clase de cycling, zumba, kangoo jump, deep work, cross fit, functional training precum şi un boot camp cu zece staţii, soldat cu premii pentru participanţi şi susţinere financiară pentru o cauză socială, aleasă în cooperare cu Fundaţia Comunitară Cluj.

Programul este adresat nu doar celor care practică sport în mod regulat, ci tuturor celor interesaţi să se mențină sănătoși.

Conceptul Living Fit porneşte de la ideea că mişcarea şi alimentaţia corectă sunt surse de sănătate. Evenimentul din data de 18 Mai 2014 are ca scop creşterea gradului de conştientizare şi interes asupra beneficiilor fizice şi pshihice ale modului de viaţă activ şi echilibrat. Aici poţi veni să te informezi la atelierele de nutriţie, sănătate şi prevenţie, să încerci aparate şi exerciţii variate, precum şi produsele prezentate la expo, să-ţi testezi starea de sănătate, să iei startul alături de alte 40 de echipe într-un boot camp provocator, susţinând astfel şi o cauză socială. Şi toate acestea alături de specialişti ce-şi cunosc domeniul la nivel de măiestrie. Şi alături de o mie de oameni care împartăşesc un interes comun. Living Fit se constituie astfel într-un fel de nucleu suport, unde găseşti idei, inspiraţie şi motivaţie, a declarat Orsi Sranko, iniţiatoarea proiectului.

Living Fit se doreşte parte dint-o iniţiativă mai largă organizată sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Living Fit este primul pas.

Înscrieri şi bilete, în curând pe site-ul oficial.

Proiectul Living Fit este organizat de Asociaţia INFitness.

INFitness este o asociaţie sportivă care are ca scop realizarea unui interes de grup, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos ce presupune o alimentaţie sănătoasă, corectă şi practicarea sportului de masă în rândul populaţiei de toate vârstele, în special în rândul tinerilor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.