Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Nothing Between Us și Rock Norris @ La Gazette

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Aseară a fost foate hardcore in Gazetă, graţie celor de la Nothing Between Us (Polonia) şi Rock Norris (Cluj). Evenimentul, organizat de Torso Booking şi BHCB, a început pe la ora 00:00 cu băieţii de la Rock Norris.

Rock Norris sunt o formaţie din Cluj care se ocupă cu un hardcore/punk care mie îmi sună destul de accesibil. I-am mai văzut live şi în octombrie cu Relative, dar acum au sunat mult mai bine, ceea arată ori o evoluţie din partea lor ori că aseară circumstanţele le-au fost mai favorabile. Trupa este formată din patru tipi, Brad Pityu (voce si bass), Fit Mike (chitară), Dunch (altă chitară) şi Endy The (tobe) (Nume de scenă? Porecle?). Cel care mi-a sărit mie în ochi, prin faptul că este obscen de talentat, este tobarul, un băiat care nu se joacă de-a tobele ci care este foarte bun la ceea ce face. Repertoriul lor a durat în jur de o oră (poate un pic cam mult pentru opening act), timp în care lumea părea că se simte bine, mai ales acea parte din public care a venit mai mult pentru Rock Norris.

În jurul orei unu au început să cânte şi Nothing Between Us. Ei sunt o trupă din Warsaw, Polonia formată în 2008 de către șase prieteni, după cum spun ei, prietenia fiind unul din cele două elemente din care trupă a luat naştere. Al doilea element de bază este, bineînţeles, hardcore-ul. După jumate de piesă publicul era băgat în priză şi a totul a început să arate ca un adevărat concert hardcore. Cei doi vocali au cerut şi au primit o cantitate considerabila de pogo din partea celor prezenţi la concert, publicul fiind implicat la maxim în muzica formaţiei. Deşi, după părerea mea, Nothing Between Us nu au un sunet foarte specific, ceea ce fac ei sună bine şi este eficient, din punct de vedere al stării de spirit pe care o stârnesc în public.

La sfârşitul concertului, Nothing Between Us au fost chemaţi înapoi de catre public pentru încă o piesă, demonstrând astfel încă o dată succesul acestui eveniment.


Fotografii realizate de Cristina MĂRCULESCU.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Comentarii (1)

  1. vlad

    „Ei sunt o trupa din Warsaw, Polonia” .. 10/10!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.