Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Cei 34 de copii din Ghirolt s-au jucat în voie la Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Moş Nicolae a adus multă bucurie şi în sufletele copiilor din satul Ghirolt. Luni dimineaţă, prichindeii de grădiniţă şi elevii de clasele I-IV au ajuns cu un microbuz la Iulius Mall. S-au minunat mai întâi de frumuseţea oraşului şi de măreţia centrului comercial, dar mai ales de magia sărbătorilor care a învăluit Iulius Mall, de ornamentele în sclipirile zăpezii, luminiţele multicolore şi brazii maiestos împodobiţi.

Cei 34 de copii din Ghirolt s-au jucat în voie la Iulius Mall Cluj

Câteva ore, cei 34 de copii s-au jucat în voie la KidsLand. Patiseria Delice de France i-a delectat apoi cu un savuros meniu şi cu răcoritoare. După prânz, prichindeii au plecat cu dulciuri şi cu sufletele pline de veselie pentru că Moş Nicolae le-a făcut un cadou nesperat.

Cei 34 de copii din Ghirolt s-au jucat în voie la Iulius Mall Cluj

Copiii din Ghirolt sunt beneficiarii unei campanii sociale care a strâns multe zâmbete, desfăşurată de Iulius Mall Cluj, în luna noiembrie 2010, pe propriul cont de Facebook. Pentru fiecare vot al transilvănenilor, shopping-mall-ul a donat câte 1 leu. 4.802 lei s-au strâns în nici două săptămâni, suma fiind dublată de Iulius Mall pentru a dota IT grădiniţa şi scoala primară din Ghirolt, comuna Aluniş.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.