Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Nikon Yellow Store Cluj

Data publicării
Categoria

Skin, unic importator Nikon in Romania și distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internaționale din domeniul tehnologiei informației, are plăcerea să anunțe că a inaugurat un nou magazin exclusiv Nikon, Yellow Store, în Polus Center din Cluj.

Joi, 24 Februarie 2011, a fost inaugurat în Polus Center Cluj un nou magazin Yellow Store. Acesta este cel de-al doilea magazin exclusiv Nikon din Europa Centrala și de Sud-Est după cel lansat în anul 2009 în Băneasa Shopping City din București. Nikon aduce la Cluj același concept unic în Romania: un magazin care oferă întreaga gamă de modele a unui singur producător foto și care permite celor care doresc să achiziționeze un produs să testeze oricare dintre aparatele foto, obiectivele, blițurile, optică sportivă și accesoriile Nikon.

Fotografii realizate de Radu PĂDUREAN.

Suntem bucuroși că putem să oferim un magazin exclusiv Nikon în inima Transilvanei, în orașul în care s-a născut fotografia românească, declara Radu Niculescu, Brand Manager Nikon în Romania. Deschiderea acestui magazin este un răspuns la cerințele numeroasei comunități locale Nikon și a nevoilor pieței foto transilvănene, care are un potențial enorm de creștere.

Richard Leigh, Chief New Business Development Imaging Department Nikon Europe BV, a afirmat: Dorim să îi felicităm pe reprezentanții Nikon din România pentru inaugurarea celui de-al doilea magazin exclusiv Nikon din Centrul și Sud-Estul Europei. Cluj intră astfel în compania selectă a celor câteva mari orașe din lume care dețin un astfel de magazin.

Yellow Store Cluj este deschis in parteneriat cu Intend Computer, unul dintre cei mai importanți distribuitori locali de soluții IT. Deschiderea Yellow Store Cluj reprezinta o nouă perspectivă pentru dezvoltarea business-ului Intend, afirma Doru Morar, Director General Intend Computer. Experiența noastră în retail, precum și specialiștii foto care vor sta la dispoziția clienților Yellow Store, vor asigura cele mai bune servicii pentru cei ce trec pragul magazinului. În plus, Yellow Store îi va aștepta și cu o gamă completă de accesorii care să completeze produsele Nikon: genți și rucsace foto Lowepro, carduri de memorie SanDisk și Lexar, trepiede Velbon, filtre foto Marumi, programe de editare foto de la Nik Software.

Yellow Store Cluj va fi deschis publicului începând cu data de 25 Februarie 2010, în Polus Center.

Nikon este unul dintre cei mai importanți producători de echipament foto din lume, cu o tradiție de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat în 1948. Nikon s-a impus pe piața de-a lungul timpului prin calitatea deosebită a produselor, acestea reprezentând astăzi alegerea predilectă a fotografilor profesioniști din întreaga lume.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.