Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Premiul „Aeroportul Anului 2010” pentru Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Marţi, 22 Februarie 2011, la sediul Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) din Bucureşti, în cadrul mesei rotunde cu tema România – cer deschis organizată de către prestigiosul cotidian de limbă engleză Nine O’clock, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, regie autonomă aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a primit distincţia Aeroportul anului 2010.

Evenimentul în cadrul căruia a avut loc decernarea premiului a fost organizat în colaborare cu Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii şi s-a bucurat de prezenţa a numeroşi invitaţi: ambasadori, şefi ai misiunilor diplomatice acreditate la Bucureşti, membri ai camerelor de comerţ bilaterale, reprezentanţii aeroporturilor şi companiilor aeriene din România, investitori români şi străini, mass-media.

Acordarea acestei distincţii reprezintă o recunoaştere a eforturilor şi rezultatelor obţinute de aeroportul clujean pe parcursul anului 2010, atât în ceea ce priveşte lucrările de modernizare şi extindere, cât şi în privinţa creşterii permanente a traficului intern şi internaţional de pasageri şi marfă.

Reamintim în acest context faptul că proiectele de extindere şi modernizare a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca au fost premiate în repetate rânduri de către diverse organisme interne sau internaţionale cu o bogată expertiză în domeniu, amintind în acest context doar premiul Proiectul de modernizare aeroportuară cel mai rapid implementat, decernat de către Finmedia precum şi Premiul Asociaţiei Generale a Inginerilor din România (AGIR), la categoria Ingineria construcţiilor civile şi industriale, pentru lucrarea Aeroportul Cluj-Napoca. Nou terminal de pasageri – Terminal plecări, Terminal sosiri, Corp de legătură.

Acordarea acestui premiu ne onorează şi se constituie, o dată în plus, ca o recunoaştere firească a eforturilor întreprinse în ultima perioadă de timp de către conducerea Consiliului Judeţean Cluj împreună cu echipa managerială a Aeroportului pentru îmbunătăţirea infrastructurii aeroportuare clujene şi pentru creşterea continuă a calităţii serviciilor oferite. Dezvoltarea Aeroportului va continua să reprezinte o prioritate absolută a actualei conduceri a Consiliului Judeţean, acesta urmând să beneficieze de sprijinul cuvenit în vederea transformării în cel mai important nod de comunicaţii aeriene din regiune a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Alin Tişe.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.