Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Millefiori aduce în Iulius Mall Cluj culorile și strălucirile sticlei venețiene

Data publicării
Categoria

Preţioasa sticlă de Murano transpusă în poadoabe sau decoraţiuni unicat poate fi găsită, de curând, în Iulius Mall Cluj, la Millefiori.

Animaţi de credinţa că frumosul nu are hotare, vrăjiţi de sutele de culori şi uimiţi de complicatele reţete după care sticla poate fi modelată, artiştii Millefiori (“Mii de flori”) propun transilvănenilor colecţii şi piese irepetabile, care amintesc de lucrările fanteziste ale marilor artişti plastici.

Millefiori aduce în Iulius Mall Cluj culorile şi strălucirile sticlei veneţiene

Realizate exclusiv manual, după tehnicile vechilor maeştri sticlari veneţieni, aceste articole se remarcă, graţie creativităţii designerilor, şi prin multitudinea de forme, bogăţia cromatică a anotimpurilor şi compoziţiile surprinzătoare, bogat ornamentale cu sticlă Millefiori, montată artizanal. Astfel, fermecătoarele piese devin irepetabile. Înnobilate cu foiţe de aur sau argint, ori cu pulberi de metale preţioase, ceasurile, colierele, pandantivele, brăţările, broşele, dar şi cerceii, inelele şi accesoriile Millefiori cochetează cu multitudinea de forme, cromatica inedită şi eleganţa clasică. Ornate cu murine, perle cu cristale de zahăr sau stropi de rouă, perle ghem cu fir de sticlă, perle rococo, ninse sau suflate, acestea sunt fascinante înlăţuiri de lumină şi culoare, unele cu scânteieri nobile.

Colecţiile decorative includ rame foto, farfurii fantezie, platouri, sfeşnice, suporturi pentru beţişoare parfumate, stilouri sau cărţi de vizită, statuiete tip îngeraşi, care îmbină atractiv policromia cu motive florale în relief, cu mozaicuri multicolore moderne şi perle cu foiţă de aur sau argint. Bule de aer şi micile diferenţe dimensionale sau de nuanţă sunt dovezi ale manoperei artizanale.

Amplasat la parter, lângă Deichmann, magazinul Millefiori din Iulius Mall propune transilvănenilor piese şi seturi splendide, care rămân peste timp!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.