Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Memo 10 a câştigat trei premii la „Campionatul de gătit în aer liber”

Data publicării
Categoria

Restaurantul Memo 10 – administrat de Primăria municipiului Cluj-Napoca prin Serviciul public Cantina de Ajutor Social a participat, pentru prima dată, la Campionatul de Gătit în aer liber şi a reuşit performanţa de a lua trei premii pentru prestaţia în competiţie.

Astfel, la secţiunea Dulciuri pentru creatie – echipa participantă a primit Locul I, la secţiunea Grătar – Locul I, iar la secţiunea Ceaun – Locul III.

Echipa Primăriei a fost formată din 4 bucătari, iar mâncărurile gătite au fost un gulaş din antricot de vită şi un cârnăcior – cu diametrul de un metru – la categoria grătar.

Memo 10 a fost deschis la începutul acestui an şi a reuşit deja performanţa de a se instala în inimile clujenilor ca un simbol al oraşului nostru.

Managementul acestui restaurant este asigurat de către un director foarte ambiţios, care nu se dă în lături de la nici o provocare. Astfel, după maratonul gastronomic internaţional pe care l-a organizat la Zilele Clujului, a venit rândul unei demonstraţii de măiestrie la o competiţie clujeană, care promite să devină o tradiţie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.