Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Marty Westside la Polus Center

Data publicării
Categoria

Restaurantul Marty Westside va fi inaugurat la Polus Center la începutul săptămanii viitoare. Marty Restaurants este înca din anul 1999 locul preferat al clujenilor pentru o masă relaxată alături de prieteni sau familie.

Marty Westside îi așteaptă pe clujeni începând cu data de 24 decembrie, într-o locație de aproximativ 540 de metri pătrați în centrul comercial Polus.

Cele patru locații Marty Restaurants sunt asemănatoare, însa foarte diferite în același timp, fiecare dintre ele propunând o atmosferă unică. Pe această idee de diversitate în unitate s-a construit întregul concept Marty care aduce laolaltă gusturi din întreaga lume în combinații bogate și inedite. Marty pune un accent important pe calitate și pasiune, tratând fiecare client, de fiecare dată, printr-o servire impecabilă și o atenție permanentă la fiecare detaliu.

Marty propune rețete proprii de cafea, iar în fiecare săptămână, bucătarul nostru inventează noi delicii culinare.

Primitori, grijulii, de încredere, energici și întotdeauna o companie plăcută, cei de la Marty au curajul să pună în fața costurilor calitatea și satisfacerea deplină a clienților, dorința lor fiind aceea de a servi preparate excepționale într-un mod constant și corect.

Noul restaurant Marty Westside va fi situat la intrarea 1 a centrului comercial, lângă magazinul Decathlon.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.