Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Maia Morgenstern urcă pe scena The Woman

Data publicării
Categoria

Maia Morgenstern, cunoscuta actriță la nivel național și internațional de teatru și film, a confirmat prezența la cea de-a V-a ediție a conferinței de leadership feminin The Woman ce va avea loc în data de 10 Martie 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Evenimentul va reuni peste 300 de femei din mediul de business românesc cu scopul de a dezvolta comunitatea de femei de afaceri din România, dar și de a oferi cunoștințe legate de management, leadership, CSR sau lifestyle.

Conferința The Woman, ce stă sub semnătura agenției de evenimente Libero Events, revine în martie 2016 la Cluj-Napoca cu un număr mai mare de speakeri și noi subiecte de discuție pentru femeile dornice să se dezvolte atât profesional, cât și personal. Peste zece speakeri vor împărtăși publicului din experiențele profesiei în cadrul prezentărilor, dezbaterilor și workshopurilor incluse în agenda evenimentului.

Alături de Maia Morgenstern, printre speakerii care au confirmat prezența la eveniment se află și Oana Marinescu (Fondator&Managing Director OMA Vision) și Mihaela Gînju (Partener &Director Executiv Erudio).

Maia Morgenstern ocupă din 2012 funcția de Director la Teatrul Evreiesc de Stat din București, iar de-a lungul carierei sale s-a remarcat prin talentul actoricesc premiat la nivel național și internațional. Unul dintre cele mai importante premii din cariera sa îl ocupă premiul obținut în 2004 la Festivalul Emma din Londra pentru Cea mai Bună Actriță din filmul „Patimile lui Hristos”, unde a interpretat rolul mamei lui Iisus.

,,Am tratat cu respect  fiecare proiect în care am fost invitată să particip, am considerat acest lucru ca pe un dar al destinului. Fiecare proiect a constituit pentru mine o întâlnire, un prilej de a-mi încerca forţele, de a-mi cunoaşte limitele, de a explora în sufletul meu, în experienţa mea, de a căuta printre amintirile mele şi ale celorlalţi ceea ce este reprezentativ, ceea ce e puternic, ceea ce e până la urmă general uman.”, a declarat Maia Morgenstern.

Talentul, pasiunea şi munca neîncetată  i-au fost răsplătite din primii ani ai carierei, printre cele mai importante distincţii se numără: Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Cavaler (2012); Ordinul Regal Nihil Sine Deo; Ambasador pentru Alianţa Civilizaţiilor în România sau Premiul Felix (European Film Awards).

Maia Morgenstern a mai câștigat și Premiul UNITER pentru Cea mai Bună Actriţă pentru rolul Lola Blau în spectacolul Astă seară Lola Blau; Premiul UNITER pentru cel mai bun rol feminin, Medeea din Trilogia antică; Ursul de Argint la Festivalul Filmului de la Berlin, pentru rolul din filmul Balanţa; Premiul Les stars de demain din Geneva pentru cea mai bună actriţă şi Premiul Criticii pentru rolul din filmul Balanţa.

A colaborat cu personalităţi din lumea teatrului şi  filmului din ţară şi străinătate și o putem vedea în filme dând viaţă personajelor principale sau secundare ca Secretul lui Bachus, Balanţa, Cel mai iubit dintre pământeni, Orient Express, Le fin du silence, The Secret of Polichinelle, Domnişoara Christina.

Oana Marinescu este expert în comunicare strategică și public affairs fiind cunoscută publicului larg prin funcția de Director de Comunicare al Festivalului și Concursului George Enescu din București, elaborând și implementând împreună cu echipa sa strategia de comunicare. Din 2010, și-a înființat compania de consultanță în comunicare, PR și public affairs OMA Vision unde ocupă funcția de Fondator&Manager. De-a lungul carierei sale, Oana Marinescu a ocupat și funcțiile de Director General pentru Diplomație Publică din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (2008 – 2010), Secretar de Stat și Purtător de Cuvânt al Guvernului în perioada 2005-2007.

Mihaela Gînju are o activitate de peste 20 de ani în mediul de afaceri, iar de-a lungul activității sale profesionale a lucrat în companii precum Orange, GTS Telecom sau Arexim.

Din 2006, Mihaela este Partener şi Director Executiv al ERUDIO, o companie al cărei obiect de activitate este crearea şi derularea de programe educaţionale – la graniţa dintre cultură şi afaceri – adresate top-managerilor din companiile româneşti. Compania ERUDIO a lansat programul “Erisma – Leadership creativ”, primul concept de acest fel din România, adresat unui număr de peste 400 top manageri.

Înscrierile pentru Conferința de Leadership Feminin The Woman au început în 15 Decembrie 2015 pe site-ul evenimentului. Aflată la a V-a ediție, The Woman a adus din 2013 în fiecare an pe scena din Cluj-Napoca femei cunoscute din mediul românesc precum Andreea Marin (președinte Prețuiește Viața), Andreea Raicu (CEO AR Network), Amalia Enache (Prezentator, PRO TV), Raluca Kișescu (Commercial Marketing Manager Romania&Moldova, AVON), Amalia Sterescu (Personal Branding Advisor), Maria Grapini (Membru în Parlamentul European), Rucsandra Hurezeanu (Founder & General Manager Ivatherm), Cornelia Nicolae (Country Manager Stefanel Romania) sau Doina Costache (Partner Manager for Global Advertisers and Agencies Google).

Conferința este organizată de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.