Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste 150 de studenţi – în practică la Cora

Data publicării
Categoria

Peste o sută de studenți din cadrul Universității Babeș-Bolyai au participat, în perioada septembrie-decembrie 2015, la stagii intensive de practică în hipermarketul Cora din Cluj-Napoca, în cadrul proiectului cu titlul Stagii de practică performante pentru profesioniştii de mâine – START!, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Implicarea UBB în proiect se încadrează în eforturile susţinute ale Universităţii de a-şi adapta oferta educaţională la cerinţele reale şi dinamice ale pieţei muncii, respectiv de a le oferi studenţilor ocazia de a aplica noţiunile teoretice deprinse în facultate.

Obiectivul general al proiectului a fost crearea unui parteneriat performant între mediul academic şi angajatori cu scopul dobândirii şi dezvoltării cunoştinţelor şi a aptitudinilor de muncă ale studenţilor pentru facilitarea unei integrări optime a acestora pe piaţa muncii.

Cei 150 de studenţi înscrişi în programele de practică în cadrul a 4 domenii de interes (comerţ, marketing, management şi resurse umane) au beneficiat și de un program de consiliere în carieră.

La finalul perioadei de practică, un număr de 21 de studenţi au fost premiaţi în urma unui concurs de proiecte.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.