Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Magazinul Sabon din Iulius Mall Cluj își întâmpină clienții cu o nouă amenajare

Data publicării
Categoria

De curând, brandul internațional de cosmetice SABON a finalizat procesul de reamenajare a magazinului din Iulius Mall Cluj. Astfel, SABON își întâmpină clienții cu acceași calitate a produselor și cu un nou design.

Magazinul SABON din Iulius Mall Cluj este situat la parter și a fost inaugurat în anul 2007. „Brandul SABON a investit la început de an peste 60.000 de euro în reamenajarea celui mai performant magazin al său din România. SABON se mândrește cu echipa sa din Cluj-Napoca, ai cărei membri, dedicați și entuziaști, au răspuns solicitărilor a peste 15.000 de clienți, în 2016”, a declarat Adina Lupașcu, Marketing Manager SABON.

Magazinul din Iulius Mall Cluj a fost amenajat în conformitate cu cel mai nou concept de design SABON, implementat până acum în Japonia și SUA. Realizat din materiale naturale, precum lemn masiv, metal și piatră, și decorat cu oglinzi, candelabre și lumânări, magazinul SABON își răsfață clienții cu o atmosferă caldă și relaxantă. Elementul inedit este fântâna din inima locației, locul în care clienţii sunt invitaţi să testeze şi să trăiască experienţa simţurilor, texturilor şi a parfumurilor.

SABON este brandul preferat al femeilor sofisticate, care acordă o atenție sporită îngrijirii lor, alegând calitatea și rafinamentul. Oferta include produse de îngrijire premium, realizate din ingrediente naturale active, selectate din toate colțurile lumii, din cele mai bune surse. Clienții găsesc creme, loțiuni și uleiuri pentru față și corp, săpunuri, geluri de duș, măști pentru față și păr, ape de toaletă și multe alte produse de îngrijire pentru femei, dar și pentru bărbați.

Primul magazin Sabon a fost deschis în 1997, în inima oraşului Tel Aviv. Ulterior, brandul s-a extins local, apoi s-a dezvoltat într-o puternică marcă internațională, care, în prezent, are peste 150 de magazine în orașe importante din toată lumea. În România, primul magazin SABON a fost deschis în 2005, în Constanța. În prezent, există 13 magazine SABON: șapte în București, două în Ploiești, câte unul în Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Galați.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.