Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

MagiCamp – tabăra copiilor care luptă pentru copilărie

Data publicării
Categoria

În 2017, Vlad Pop își propune sā alerge, în România și în Europa, două mii de kilometri pentru a ajuta două sute de copii cu afecțiuni oncologice sā meargā gratuit în tabāra MagiCamp, locul unde gāseșți lecții de viațā, binecuvântāri și oameni minunați.

MagiCamp este locul unde copiii gāsesc fericire, iubire și trāiesc povești emoționante într-o sāptāmânā magicā. Timp de 11 sāptāmâni, anul acesta vom aștepta în taberele de varā MagiCamp peste două sute de copii cu afecțiuni oncologice sau aflați în situații delicate.

MagiCamp s-a născut în 2014 din dorința de a-i ajuta pe copiii cu afecțiuni oncologice să-și recâștige copilăria. În fiecare an, peste 400 de cazuri noi de cancer infantil sunt identificate în România. Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a modului de viață, o redefinire a provocărilor cu care se confruntă. Înseamnă o viață pe care nu o cunosc. Altă viață.

MagiCamp le oferă copiilor care își trăiesc copilăria între pereții saloanelor de spital șansa de a-și recăpăta încrederea în ei, puterea de a lupta cu boala și motivația de a merge înainte! Totul într-un mediu profesionist și sub directa supraveghere a medicilor specialiști oncopediatri.

Comentarii (1)

  1. Pop Vlad

    Multumesc mult dragi prieteni!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.