Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Liderii nu-jazzului european, Club des Belugas, concertează la Cluj pe scena 18+ festival

Data publicării
Categoria

Seara de 18 Mai 2014 a festivalului 18+ aduce o surpriză plăcută iubitorilor de jazz.

Club des Belugas, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate proiecte de nu-jazz din Europa urmează să concerteze la Cluj în cea de-a doua seară a evenimentului, într-o formulă specială de sextet.

Concertul o aduce pe scenă la voce pe binecunoscuta artistă de origine americană, Brenda Boykin, despre care criticul de muzică şi istoricul Lee Hildebrand spune că este cea mai autentică şi creativă voce feminină din generaţia sa.

Club des Belugas

După 12 ani de succes pe cele mai importante scene de jazz din lume, Club des Belugas aproape că nu mai au nevoie de nici o prezentare. Muzica lor jonglează creativ cu stilurile europene contemporane lounge şi nu-jazz, beaturile brazliene, black-soulul american şi ritmurile de swing specifice anilor ’50, ’60 şi ’70.

Alături de cele 14 albume proprii lansate de trupă până în prezent, Club des Belugas a fost selectat de-a lungul anilor pentru a apărea pe mai bine de 700 de compilaţii din lume. Lideri ai scenei europene de nu-jazz, grupul numără sute de concerte în palmares şi continuă să inspire zeci de remixuri anual care abordează muzica lor.

Club des Belugas a mai concertat la Cluj-Napoca în primavara anului 2011.

Biletele la festival puse în vânzare

Abonamentele la festival au puse în vânzare astăzi, în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online pe site-ul eventim.ro.

Preţul biletelor rămâne neschimbat faţă de ediţia precedentă. Un abonament la festival pentru cele două zile ale sale poate fi achiziţionat cu 30 de lei. Studenţii beneficiază de reducere, pentru ei abonamentul costând 25 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.