Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Julio Iglesias va cânta pe aceeași scenă cu fiul său

Data publicării
Categoria

Julio Iglesias a decis să dezvăluie marele secret din spatele surprizei uriașe, pregatită special doar pentru admiratorii săi din România.

Bucuria fanilor va crește în intensitate odată cu transmiterea acestei vești excepționale și cu siguranță va fi așteptat cu entuziasm atât la București cât și la Cluj, orașe ce vor fi gazde ale show-urilor sale programate în acest an, pe 20 Mai 2015 la Sala Palatului din București, iar pe 22 Mai 2015 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Spectatorii români vor putea asista la o premieră, un moment emoționant și în același timp istoric, căci Julio Iglesias va concerta pe aceeași scenă alături de fiul său, Julio Iglesias JR.

Concertele de la București și Cluj vor fi deschise de artistul care a moștenit talentul muzical al tatălui său. Starul latin a declarat în nenumărate rânduri că este mândru de fiul său, Julio Iglesias Jr. Are toate calitățile unui mare artist și simte că îi va urma parcursul artistic cu succes.

Asadar, Julio Iglesias și-a respectat promisiunea și va reveni în prezența românilor pentru a le dărui două seri magice, pline de romantism, cu muzica live de cea mai bună calitate. În acompaniamentul band-ului său, Julio Iglesias ne va cuceri din nou cu melodiile preferate, imbinate armonios cu amintiri și mărturisiri surprinzătoare. Spectatorii fideli s-au obișnuit cu faptul că biletele pentru concertele sale se epuizează cu mult timp înainte de data concertului, de aceea organizatorii le recomandă celor interesați, să își procure biletele in timp util.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.