Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Teatrul Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca primește decorația regală Nihil Sine Deo

Data publicării
Categoria

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să confere decorația regală Nihil Sine Deo Teatrului Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca.

Teatrul Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca, este onorat să primească această decorație, iar reprezentanții instituției vor fi prezenți la Ceremonia de decorare, care va avea loc la Castelul Peleș, în data de 25 martie 2015.

Alături de Medalia „Regele Mihai I pentru Loialitate“ și de Crucea Casei Regale a României, Decorația regală „Nihil Sine Deo” este o distincție ce se acordă prin decizia Șefului Familiei Regale a României.

Decorația regală „Nihil Sine Deo“ se acordă personalităților marcante din domeniul social, științific, educațional, cultural, spiritual, economic, politic și militar care au ajuns la un respectabil număr de ani în profesie sau au realizat o performanță de înalt nivel, au avut o inițiativă ieșită din comun, au dat dovadă de generozitate și spirit de răspundere, au folosit puterea exemplului personal pentru a îmbogăți prezentul românesc. […] Decorația se poate acorda unor instituții sau organizații.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.