Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Mall Cluj are un nou shopping center manager

Data publicării
Categoria

Sorin Guttman a preluat, din 3 Ianuarie 2011, conducerea Iulius Mall Cluj după ce Lilian Furtună a fost avansat ca manager de dezvoltare în cadrul companiei Iulius Group.

Noul shopping center manager are 38 de ani, este absolvent al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, cu specializare în inginerie – Tehnologia Construcţiilor de Maşini (T.C.M.) – şi are studii post-universitare. Din retail a făcut însă o profesie, în ultimii 14 ani fiind angajat în companii multinaţionale. Sorin Guttman va coordona cel mai mare mall din Transilvania, cu 210 magazine şi o suprafaţă închiriabilă de 51.731 mp.
În martie 2008, Lilian Furtună a preluat conducerea mall-ului Iulius de la Cluj-Napoca, cel mai mare centru comercial de tip mall existent atunci în România. După aproape trei ani, interval în care Iulius Mall Cluj a înregistrat un trafic de peste 41 milioane de vizitatori, Lilian Furtună devine manager de dezvoltare Iulius Group.

În prezent, dezvoltatorul şi operatorul celor patru mall-uri Iulius dezvoltă la Iaşi ansamblul urbanistic Palas, o investiţie care va depăşi 260 milioane euro. Palas va fi inaugurat în toamna acestui an şi include un shopping mall, prima stradă comercială din România, cea mai mare parcare subterană din ţară (2.500 locuri), clădiri de birouri clasa A, o componentă hotelieră, locuinţe şi o grădină publică de 50.000 mp.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.