Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Mall Cluj aduce magia sărbătorilor printre clujeni

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Cluj aduce tărâmul de poveste al sărbătorilor de iarnă mai aproape de clienţii săi. Ardelenii sunt invitaţi, duminică, 2 Decembrie 2012, la ora 18:00, să aprindă cele peste 100.000 de luminiţe de Crăciun. Ineditele ornamente îi vor încânta pe cei cu suflet de copil.

Cei mici îl vor aştepta pe Moş Crăciun lângă impunătorul brad împodobit, de 15 metri, amplasat la intrarea principală în Iulius Mall. Aici vor putea să-l impresioneze pe cel mai îndrăgit bătrânel cu poezii şi să îi înmâneze lista cu dorinţele pentru acest an. Alţi 25 de brazi şi peste 200 de plase luminoase vor contura feeria sărbătorilor în Iulius Mall. Clienţii vor putea admira şi două scenete biblice cu Naşterea Domnului şi alte scene de Crăciun cu figurine animate. Momentul aprinderii deosebitelor decoraţiuni va fi marcat de un foc de artificii, care să aducă magia Crăciunului în inimile clienţilor. Seara va continua cu cele mai îndrăgite colinde, cântate live de o formaţie locală, dar şi cu parada lui Moş Crăciun, care îi va îndulci pe cei prezenţi în Iulius Mall.

Pregătirile pentru sărbători încep cu decorarea locuinţei, aşa că Iulius Mall vine în întâmpinarea clienţilor săi cu un diversificat târg de arhitectură, design şi decoraţiuni – Expo ArhiDesignDecor. Zilnic, în perioada 29 Noiembrie 2012 – 2 Decembrie 2012, între orele 10:00 şi 22:00, ardelenii vor putea vizita cel mai complet târg de acest gen, la parterul Iulius Mall. Ambientarea casei şi grădinii vor deveni o plăcere, cei 15 participanţi având o ofertă impresionantă de tablouri, mobilier, panouri radiante, şeminee, ornamente şi multe alte soluţii pentru un stil aparte al căminului.

Cei mai dinamici clujeni sunt aşteptaţi, duminică, de la ora 13:00, la parterul Iulius Mall, să admire demonstraţiile de Ju Jitsu ale celor mai apreciate cluburi de arte marţiale din ţară. Evenimentul organizat de Clubul Sportiv Whooooo Istru Karate Cluj Napoca are ca invitaţi campionii mondiali în Jujutsu, Ionuţ Dobre şi Genoveva Gălan, de la Clubul BudoSeishin Bucureşti. Demonstraţiile vor cuprinde tehnici de luptă tradiţionale, dar şi cele împotriva atacului armat.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.