Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Un nou magazin la Polus Center

Data publicării
Categoria

Torry Fashion dorește să împartă pasiunea designerilor săi pentru haine și accesorii vestimentare, propunându-și să facă acest lucru evident prin deschiderea noului magazin Torry din incinta Polus Center.

Torry are în plan câștigarea și cimentarea rapidă a reputației de cel mai activ hotspot al modei din zona Transilvaniei și atingerea în scurt timp a „notorietății” ca destinație principală de cumpărături în domeniu, oferind cele mai recente și proaspete tendințe vestimentare de pe piață. Magazinul va comercializa o gama completă de îmbrăcăminte, accesorii și încalțăminte.

Torry se străduiește să aducă ofere soluții vestimentare diverse începând de la casual sau chic până la ținute elegante ce se pretează și pentru cele mai pretențioase ocazii.

Cu alte cuvinte, Torry va oferi toate soluțiile persoanelor care sunt în ton cu tendințele actuale și de ce nu celor care vor să fie trend setters.

Inaugurarea magazinului va fi totodată un eveniment foarte important pe calendarul monden clujean, fiind marcată printr-o prezentare de modă în care vor fi etalate ținute menite să accentueze faptul că Torry este mult mai mult decât un alt magazin vestimentar. Evenimentul va fi acompaniat de prezența ca invitat special a lui Bogdan Vlădău și un cocktail-party, deși adevaratul deliciu vor fi produsele expuse.

Pe o suprafață de peste 200 mp, situat pe strada Nicolae Grigorescu din incinta centrului comercial, vis-a-vis de magazinul Roma, magazinul Torry îi așteaptă pe clujeni la marea deschidere oficială ce va avea loc sâmbătă, 1 Decembrie, ora 14:00.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.