Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

IRAF premiaza elitele studentesti

Data publicării
Categoria

IRAF recunoaște meritele a 40 dintre cei mai buni studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj.

Tinerii vor primi cate un abonament complet la festival, care permite accesul gratuit la toate evenimentele acestuia. Acțiunea face parte din recent lansata inițiativă a organizatorilor festivalului, IRAF premiază, prin care evenimentul se deschide anual catre diverse proiecte sau grupuri care împărtășesc cu aceeași pasiune viziunea unei societăți deschise și active cultural.

Studenții, selectați în cadrul galei OSUBB și Go Free din luna martie a acestui an, s-au remarcat în anul 2010 în diferite domenii de studiu, fie prin participări la diverse evenimente marcante ori câștigând importante premii naționale și internaționale. Printre aceștia se numară delegatul de tineret la Națiunile Unite, mandatul 2010-2011, câștigătorii premiului III la Competiția Internațională pentru Studenți Freshhh2010 sau una dintre dintre câștigătoarele burselor oferite de General Electric Foundation.

De ce IRAF premiază? Pentru că IRAF este mai mult decât un festival de artă romă. Pentru că știm că schimbările pentru care luptăm depășesc granițele unui simplu mesaj pro-diversitate. Petru că avem respect pentru și ne dorim să sprijinim alți oameni frumoși, care se dedică cu pasiune muncii lor. Inițiativa se dorește a fi atât o formă de recunoaștere a meritelor altor forme de manifestare sociala și culturală cât și o formă de suport și implicare personală a festivalului nostru în acestea. (Adrian Voichitescu, presedinte Asociatia Culturala Turn)

International Romani Art Festival se desfășoară în perioada 16-19 Iunie 2011, la Cluj-Napoca și îți aduce peste 120 de artiști și artizani, alături de care să te bucuri de un mix colorat de genuri și forme, de la muzică, dans, teatru, fotografie, lansare de carte, workshopuri, dezbateri, până la street performance și acțiuni în cadrul penitenciarului.

International Romani Art Festival este un eveniment organizat de Asociația Culturala TURN în parteneriat cu Departamentul pentru Relații Interetnice, Centrul Cultural German Cluj-Napoca și finanțat de către Agenția Națională Pentru Romi și Ministerul Culturii și Patrimoniului Național.

This is a friendship of a beautiful beginning!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.