Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Inovaţii în instalaţii

Data publicării
Categoria

Vineri, 7 Decembrie, începând cu ora 19:00, Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca va găzdui evenimentul Inovaţii în instalaţii organizat de către M Install, partener autorizat REHAU, în scopul promovării celor mai revoluţionare sisteme de instalaţii în rândul profesioniştilor. La eveniment vor participa peste o sută de specialişti în construcţii şi arhitectură care folosesc sistemele inovatoare REHAU.

În cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă care va stabili căştigătorul programului de proiectare în instalaţii, RAUWIN 4.0 şi RAUCAD 4.0 Linear, un software de ultimă generaţie în valoare de 3.700 euro, oferit de către compania REHAU.

Echipa REHAU va fi reprezentată de către Dan Trif, Director de Vânzări al Departamentului REHAU Instalaţii Termice şi Sanitare din Cluj. Profesioniştii invitaţi la evenimentul Inovaţii în instalaţii vor participa la prezentări neconvenţionale ale sistemelor de instalaţii REHAU şi vor lua parte la discuţii despre aspecte ale colaborării Business to Business în domeniul instalaţiilor.

REHAU oferă soluţii pentru aproape toate cerinţele, indiferent dacă este vorba de o construcţie nouă sau de reabilitare prin sistemele personalizate pentru încălzirea şi răcirea suprafeţelor a căror componentă cheie este ţeava RAUTHERM S din PE-Xa de înaltă calitate. Utilizând sistemele de încălzire/răcire prin pereți și plafon, în combinație cu sistemele de încălzire în pardoseală se elimină necesitatea utilizării corpurilor de încălzire clasice.

Prin introducerea componentelor pe bază de polimeri ale programului RAUTITAN PX, REHAU răspunde încă de astăzi la cerințele viitorului. Materialele se disting prin reziliența lor ridicată și rezistența sporită la îmbătrânirea cauzată de produse chimice și căldură.

Țevile și fitingurile RAUTITAN din polimeri asigură, în cadrul instalațiilor, calitatea cea mai înaltă posibilă a apei potabile.

Cu ajutorul sistemului de canalizare interioara cu izolație fonică RAUPIANO Plus, REHAU garantează liniște în locuințe. Nivelul resimțit de zgomot este redus substanțial comparativ cu cel asociat tubulaturii standard de canalizare interioara, până la un nivel abia perceptibil. Chiar și în combinație cu sistemul de aspirație centralizată VACUCLEAN de la REHAU calitățile fonoabsorbante ale sistemului RAUPIANO Plus se manifestă cu succes.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.