Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Începând din 2011, clujenii își vor putea plăti impozitele și taxele locale online

Data publicării
Categoria

Fiecare cetăţean care doreşte să plătească online trebuie să se prezinte la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, serviciul Taxe şi Impozite din Piaţa Unirii sau la primăriile de cartier şi pe baza unei cereri şi a buletinului primeşte pe loc un username şi o parolă (parolă pe care o va putea schimba de acasă).

Autentificat, utilizatorul vede tot ceea ce are de plătit în materie de impozite şi taxe locale, poate alege ceea ce doreşte să plătească, apoi apasă pe un buton de continuare şi intră în relaţie cu procesatorul de plăţi al băncii.

Deocamdată, sistemul nu este funcţional. Va fi în teste începând de săptămâna viitoare, urmând ca să fie perfect funcţional din 3 Ianuarie 2011. Username-urile şi parolele se vor oferi începând cu data de 20 Decembrie 2010.

Toate plățile online se vor face prin intermediul Băncii Transilvania. Pentru cetăţean nu există nici un comision. Acesta trebuie doar să aibă un card care permite plata online care poate fi emis de orice bancă. Comisionul este suportat de către Primărie (în valoare de 1,5% – comison pentru carduri emise de Banca Transilvania, 2% pentru alte carduri). Mai este de precizat faptul că, potrivit contractului, suma totală pe care o va plăti Primăria nu poate depăşi 15.000 de euro pentru tot anul 2011.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.