Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

FSPAC și Primăria Beliș, împreună pentru dezvoltare comunitară

Data publicării
Categoria

Reprezentanții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și cei ai Primăriei Beliș vor semna miercuri, 6 Martie, începând cu ora 11:00, în Sala de Consiliu a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), un acord de parteneriat pe o durată de patru ani.

Acest tip de cooperare este o premieră în România și are ca scop implementarea unor proiecte de dezvoltare comunitară în comuna Beliș. În cadrul acestui parteneriat, FSPAC va susține dezvoltarea comunității locale din Beliș, prin intermediul unor proiecte coordonate de fiecare dintre departamentele sale (Științe Politice, Administrație Publică, Jurnalism, Comunicare, Relații Publice și Publicitate, Sănătate Publică).

Această inițiativă va beneficia de sprijinul Transatlantic Institute for Public Management and Sustainable Communities (un parteneriat strategic între Michigan State University și Universitatea Babeș-Bolyai). Michigan State University va furniza expertiză în domeniul dezvoltării comunitare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.