Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Formaţia Grimus lansează noul single

Data publicării
Categoria

De astăzi puteţi descărca gratuit noul single Grimus, Face the light, accesând acest site. Acesta se va regăsi pe viitorul album Grimus, Egretta ce urmează a fi lansat în această toamnă.

Dar asta nu e tot! Cei de la Grimus şi-au propus să îşi răsplătească fanii printr-un concurs ce face apel la creativitatea lor. Iată ce spun băieţii:

În acelaşi timp, ne-am gândit să colaborăm pe toate planurile cu cei care ne apreciază muzica. De aceea, vrem ca noi să venim cu soundtrack-ul, iar voi să veniţi cu conceptul. Pentru fiecare dintre noi, expresia „face the light” are o anumită semnificaţie, în funcţie de ceea ce ne dorim să schimbăm, ceea ce vrem să devenim. Ne dorim ca imaginea acestui prim single de pe viitorul album Grimus să fie cât mai completă, şi de aceea vă invităm să ne trimiteţi o mică filmare, o poză sau un desen scanat, care să poarte titlul „Face The Light”. Cele mai reuşite dintre creaţiile voastre vor fi de fapt piese din puzzle-ul care se va dezvălui în final ca fiind videoclipul piesei şi proiecţia asociată ei în concertele noastre din viitorul turneu de lansare al albumului.

Există şi o miză pentru voi: câştigătorul concursului va fi fotograful nostru oficial în turneul de lansare din Anglia din această toamnă. Ocupantului locului secund îi vom face o vizită la domiciliu, pentru un concert acustic Grimus chiar la el acasă. Următorii cinci clasaţi vor câştiga fiecare câte un CD Egretta cu autografe din partea trupei. Materialele câştigătoare vor fi desemnate de către un juriu alcătuit din: Maria Dinulescu, Mihai Chirilov, Voicu Bojan şi Sebastian Cimpean. Detaliile despre participare si condiţii le găsiţi pe pagina de concurs.

Împreună putem face o treabă excelentă, noi cu sunetul şi versurile, voi cu sufletul şi imaginile :)
Aşteptăm materiale de la voi!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.