Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Fii un cetățean global, cu AIESEC Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Peste opt țări europene sunt cuprinse într-un nou program de intership-uri internaționale dedicate studentilor. Lansat de AIESEC Cluj-Napoca, Global Citizen te provoacă să-ți depășești limitele și să iei parte la o experiență internatională.

Responsabilitatea socială și comunicarea cu cei din jur sunt doar două dintre punctele țintă ale stagiilor de practică incluse în noul program. Altfel spus, ”Global Citizen” cuprinde o serie de intership-uri internaționale bazate pe interculturalitate, prin care studenții pot învăța cât de important este să te apropii de oameni, dar și cum să comunici într-un mod cât mai eficient. În plus, toate intership-urile internaționale AIESEC pot fi recunoscute ca practică de Universitatea Babeș-Bolyai.

Programul are în vedere teme ca Mediul înconjurător, Drepturile omului, Sănătatea și Educația culturală și se întinde pe durata a șase săptămâni, în intervalul februarie – mai 2013. Printre țările participante se numără Cehia, Polonia, Serbia, Turcia, Portugalia, Ucraina, Slovacia și Rusia, iar cheltuielile privind masa și cazarea vor fi asigurate integral ori parțial, în funcție de locația aleasă. Taxa de participare este de 100 euro – bani care vor fi folosiți pentru acoperirea cheltuielilor formale pe care le presupune un astfel de stagiu internațional de practică.

Pentru înscrieri, studenții trebuie să completeze formularul de pe myaiesec.ro, cel târziu până în data de 13 Ianuarie 2013.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.