Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Music’sCool

Data publicării
Categoria

Anunțăm lansarea proiectului Music’sCool (prima școală alternativă de muzică din Cluj-Napoca), inițiat de cunoscuta artistă Aminda, populară mai ales datorită participării sale la concursul Vocea României. Primul eveniment din acest an legat de Music’sCool va avea loc în data de 14 Ianuarie 2013, sub forma unei întâlniri dintre cursanți și mentori, printre care se numără și Bogdan Mezofi, solistul trupei Grimus.

După cum îi spune și numele, Music’sCool este o școală de muzică destinată atât soliștilor amatori care doresc să-și dezvolte aptitudinile și să scape de emoții, cât și pentru cei care au deja experiență scenică și doresc să-și perfecționeze tehnicile vocale, atitudinea scenică, cunoștințele din domeniul teoriei sau vor să cânte și la un instrument.

Toată viața mea am fost autodidactă, învățam singură totul, încercam să văd cum fac alții pentru a înțelege mecanismele vocii, dar mai târziu mi-a părut rău că nu am avut un profesor adevărat de la care să învăț să cânt rock sau soul. Proiectul acesta e destinat celor care cunosc sau intuiesc importanța unui mentor care să îți ofere informațiile de care un muzician are nevoie în ziua de azi, a declarat Aminda, inițiatoarea proiectului Music’sCool.

Proiectul are și o curs destinat celor care vorbesc. Speaking’sCool e un training de comunicare interactiv și plin de exerciții la care cursanții au ocazia să înțeleagă principiile de funcționare ale aparatului vorbitor și să le coreleze cu modul în care își transmit mesajele. Durata acestuia este de două zile, iar primul curs va avea loc în weekendul 19-20 Ianuarie 2013.

Cursurile Music’sCool

Atelierul de Voce

Este un curs interactiv și practic destinat celor pasionați de cântat. Indiferent de vârstă sau nivel, cursanții își vor putea dezvolta vocea, atitudinea scenică și manierele de interpretare în funcție de glasul și caracterul lor. Deopotrivă elevi și profesori, vor deprinde arta audiției, vor face analize și își vor descoperi adevărata voce.
Fabrica – Este cea mai interesantă oră de teorie muzicală din oraș. Un opțional de adăugat lângă Atelierul de Voce, acesta dezvăluie secretele portativului direct pe partituri ale celor mai mari hituri din ultimul secol.

Studio One-On-One

Este destinat celor care vor să lucreze în doi cu un vocal coach. Fiind tot un curs opțional care se adaugă Atelierului de Voce, aici se vor studia în detaliu tehnicile vocale.

Speaking’sCool

Este destinat tuturor celor care comunică prin cuvinte. Eficiența unei voci folosite corect, ton, muzicalitate, paralimbaj sau partea anatomică a vorbirii sunt doar câteva dintre subiectele abordate. Un curs de weekend plin de exerciții distractive și teorii interesante bazat pe cele mai fresh abordări din domeniul comunicării.

Cei interesați se pot înscrie la adresa de e-mail atelieruldevoce@yahoo.com sau la telefon +4 0741 073 354.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.