Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Fii și tu unul dintre absolvenții celui mai bun proiect educațional de tineret din România

Data publicării
Categoria

Dacă ești elev în clasa a 9-a sau a 10-a și vrei să faci ceva diferit, să experimentezi un alt mod de învățare alături de traineri internaționali, Școala de Valori în parteneriat cu AIESEC organizează pentru tine în perioada 1 Decembrie 2012 – 23 Ianuarie 2013 înscrierile pentru proiectul GROW.

GROW este singurul program inovativ de educație non-formală din România construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conținut educațional complementar activității lor școlare.

Sesiunile de pregătire GROW pentru clasele a noua și a zecea se vor desfășura timp de 6 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru interactive în perioada 3 Februarie 2013 – 13 Martie 2013. Într-un mediu dominat de multiculturalitate și diversitate, participanții își vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor, vor învăța despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public și își vor consolida încrederea în sine prin provocări practice.

Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internaționalismul – programul fiind susținut în limba engleză de studenți internaționali veniți în România prin organizația AIESEC, abordarea pe termen lung, conținutul educațional îmbunătățit continu și acoperirea națională – proiectul desfășurându-se în cele mai mari 14 orașe din România (București, Brasov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Arad).

Până acum în program au participat 5.699 de elevi din 180 de licee, pregătiți de 246 studenți internaționali.

Proiectul GROW a fost desemnat in 2012 Cel mai bun proiect de educație de tineret din România de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

Proiectul se bucură de sprijinul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, BRD- Groupe Société Générale, Parlamentul European, Kruk Internațional, Decathlon, HP și Zentiva.

Pentru înscrieri vizitați site-ul proiectului GROW. Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 23 ianuarie 2013.

Mai multe informații despre proiectele Școlii de Valori găsiți pe site-ul oficial al organizației.

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 40.000 de membri din peste o sută de țări și teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și explorării potențialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii de mâine.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.