Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Evenimente cu dedicaţie pentru copii la Iulius Mall

Data publicării
Categoria

Viitorii părinţi, dar şi cei cu experinţă, pot descoperi la Iulius Mall acţiuni menite să le vină în ajutor. Lansarea unui program pentru clujenii care aşteaptă să devină părinţi şi o tombolă care să-i ţină antrenaţi pe prichindei sunt evenimentele de pe agenda Iulius Mall.

Joi, 1 Noiembrie 2012, de la ora 18:00, librăria Cărtureşti, din Iulius Mall Cluj, găzduieşte lansarea proiectului Viitori Părinţi. Două DVD-uri şi o broşură cu informaţii preţioase despre sarcină sunt dedicate viitorilor şi proaspeţilor părinţi. Cei interesaţi vor avea ocazia să stea de vorbă cu părinţi în devenire, care să le împărtăşească din temerile şi preocupările lor.

Evenimentul de lansare va fi deschis de autoarea proiectului, doctor Ioana Vârtosu, care va susţine un curs de puericultură. Pentru ca întâlnirea să fie una antrenantă, cei mai dibaci tătici în ale purtatului bebeluşilor se vor putea întrece şi vor fi premiaţi cu atestate de puericultură. Titulatura le va permite să stea acasă cu bebeluşul lor încă 10 zile suplimentare de concediu.

Pentru cei mici, KidsLand porneşte distracţia şi organizează o tombolă. Între 1 Noiembrie şi 20 Decembrie 2012, Totto îi aşteaptă pe prichindei cu activităţi antrenante şi premii surpriză, toţi copiii care vizitează spaţiul de joacă participând la concurs. Zilnic, fiecare al zecelea copil care intră în spaţiul de joacă va primi fie un bilet KidsLand, fie dulciuri Skittles.

Extragerea premiilor va avea loc în 21 Decembrie 2012, atunci când cei mai norocoşi năzdrăvani vor putea pleca acasă cu jucării atractive. Premiul întâi va fi o consolă Xbox 360 şi un joc de la magazinul Flanco, premiul doi va consta într-un curs de înot oferit de Happy Kids Swim, iar cele 3 premii trei vor conţine jucării, în valoare de o sută de lei fiecare, de la DinoLand. Cu aşa premii, Totto vă urează spor la jucat şi la câştigat.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.