Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Escudo

Data publicării
Categoria

Un producător autohton de ţinute vestimentare bărbăteşti a deschis în Iulius Mall Cluj un magazin care se adresează bărbatului modern, rafinat şi care acceptă provocarea.

Escudo Cluj

Escudoalege cu grijă ţesături naturale din Germania, Olanda şi Italia pentru a fabrica la Sibiu colecţii după ultimele trenduri. Preferinţele clienţilor mai ales, dar şi moda italiană, inspiră designerii Escudo, preocupaţi de eleganţa ţinutelor business, celor casual sau de garderobele complete dedicate zilelor speciale. Aparent clasice, dar în acelaşi timp în vogă, produsele noului retailer de fashion sunt într-o gamă foarte variată: costume, pantaloni, sacouri, cămăşi, cravate, pulovere şi accesorii, toate de cea mai bună calitate. Conceptul magazinului, plasat în Iulius Mall Cluj între Guess by Marciano şi Terranova, este deosebit, spaţiile de expunere sunt generoase, stilate şi atrăgătoare. Preţurile Escudo acoperă un spectru valoric foarte larg, fără a se face rabat de la calitate. De exemplu, o cămaşă poate fi achiziţionată la preţuri între 44 şi 169 lei. <

Fibrele fine, tăieturile precise, culorile şi accesoriile curajoase au transformat Escudo într-un brand cu distincţie şi personalitate unică. După Sibiu, unde marca este prezentă din anul 2008, Escudo a deschis la Iulius Mall Cluj al doilea magazin din ţară şi vizează extinderea reţelei în România şi peste hotare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.