Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Eros Ramazzotti: cele mai ieftine bilete, pe cale de epuizare

Data publicării
Categoria

Mai puțin de o sută de bilete la categoria cea mai ieftină de preț (99 lei) mai sunt momentan în vânzare la concertul pe care artistul italian Erros Ramazzotti îl susține în premieră la Cluj-Napoca pe 24 Septembrie 2015, la Sala Polivalentă.

Aceeași situație la categoria celor mai scumpe locuri, VIP Diamond (495 lei), unde mai sunt disponibile câteva locuri. Un spectacol organizat de Events în colaborare cu Nu Coast.

Ramazzotti a lansat pe pagina sa oficială cel de-al treilea videoclip de pe albumul „Perfetto”. Printre frumusețile milenare ale Romei sau sub luminile New York-ului, iubirea e întotdeauna aceeași, fie că e vorba de povestea unui cuplu de tineri sau de două femei, de un sentiment născut de o felie de pizza sau de unul care crește în jurul unui pat de spital. Eros Ramazzotti a ales cele doua orașe ca fundal vizual pentru „Sei un pensiero speciale” (regia Fabrizio Conte), al treilea single extras de pe „Perfetto” – un cântec de dragoste conceput ca o scrisoare, scris de Eros și de Federico Zampaglione – Tiromancino.

Cuvântul „superstar” este insuficient pentru a descrie dimensiunile succesului mondial al lui Eros Ramazzotti. O forță incontestabilă a naturii, după mai mult de 30 de ani de la debut și o amețitoare cifră-record de 50 de milioane de albume vândute, Ramazzotti este gata să adauge un nou capitol unei povești incredibile.

În funcție de distanța față de scenă și de tipul locului (în picioare sau pe scaun), biletele costă între 99 de lei și 495 lei (consultați harta atașată). Se pot cumpăra online pe eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din strada Polonă, numărul 15.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.