Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Ego Way și clătităria Rolala, în Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Ego Way, o firmă cu profil inedit pe piaţa transilvăneană, şi-a deschis reprezentanţă în Iulius Mall. La noul stand situat la etajul shopping mall-ului, lângă insula “I Spot”, se vând ţigări considerate sănătoase pentru organismul uman. Ţigările electronice sunt tot mai solicitate de fumători, iar Ego Way oferă consumabile, accesorii, dar şi asistenţă pentru aceste produse.

Ego Way și clătităria Rolala, în Iulius Mall Cluj

Calitatea oferită de producatorul SaileBao Technology, lider mondial pe piaţa de profil, este garantată de vânzătorul exclusiv: Ego Way. Preţurile produselor sunt accesibile, iar cererea tot mai mare vor ridica, până la finele acestui an, la șapte puncte de vânzare Ego Way în România. SaileBao este iniţiatorul ţigării eGo, iar Ego Way oferă acest produs în sortimente variate, de calitate, dar şi toate informaţiile necesare. În multitidinea de avantaje pentru fumătorii de ţigări electronice se numără: reducerea costurilor persoanelor fumătoare, dispariţia mirosului neplăcut şi a unor afecţiuni (tuse, voce răguşită), nu predispune la cancer sau boli cardiovasculare datorate fumatului, inexistenţa pericolului de foc… Detalii despre produse, costuri şi alte avantaje, la Ego Way, în Iulius Mall.

Rolala aduce în Iulius Mall o varietate impresionantă de clătite savuroase. Dulci, sărate sau picante, umplute cu ingredientele alese de client, clătitele ROLALA sunt… „pline de ele”. Preparate pe loc, foile subţiri din aluat sunt umplute cu o sumedenie de sortimente de dulceaţă, gem şi fructe, ciocolată simplă sau asezonată cu fructe, miere, budincă, brânză dulce cu stafide sau piure din castane. Ornate cu frişcă sau topping-uri, în cantităţi generoase, calde şi întodeauna delicioase, acestea pot fi servite ca desert.

Ego Way și clătităria Rolala, în Iulius Mall Cluj

Rolala prepară însă şi clătite umplute cu carne, caşcaval, şuncă, legume, telemea, ton şi porumb. La alegere, acestea pot fi picante, umplute cu ton, ou şi telemea.
Preţurile celor peste 25 de sortimente de clătite oscilează între 5 şi 9 lei bucata. Gama de produse proaspete oferite de Rolala – stand amplasat la etajul Iulius Mall, lângă Smoking Lounge – este completată cu răcoritoare, cafea şi ceaiuri. Clătitele „pline de ele” de la Rolala garantează o experienţă unică şi delicioasă!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.