Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Donează o carte de sărbători

Data publicării
Categoria

Asociaţia culturală EvolArts te invită să participi la evenimentul caritabil Donează o carte de sărbători.

Ai în bibliotecă cărţi pe care ai decis să nu le mai păstrezi, cutiile cu cărţi din pivniţă ocupă loc, doresti să donezi cărţi pentru persoanele care vor să citească dar nu îşi permit?

Donează, cartea ta contează!

Asociaţia culturală EvolArts primeşte de la donatori, persoane fizice sau juridice, donaţii de publicaţii româneşti şi străine. Cărţile vor fi inventariate şi donate către persoane din centre de plasament şi centre after-school pentru copii defavorizaţi (aflaţi în anumite grupe de risc) din Cluj-Napoca, care au o nevoie reală de cultură, unele din acest tip de centre fiind slab dotate din punct de vedere al numărului de materiale culturale. Scopul nostru comun este de a dona un fond de carte de circa 1000 volume.

Poti dona aducând cărţile în perioada 18 Decembrie 2012 – 25 Decembrie 2012, La Gazette sau la libraria Bookstory, ori dacă te-ai hotărât să donezi mai multe cărţi, poți scrie un e-mail şi ele vor fi ridicate.

Indiferent cât de mică sau cât de mare ar fi, orice donaţie de carte este apreciată.

Toţi cei care donează la club La Gazette primesc o cană de ceai fierbinte din partea localului şi un semn de carte folositor care să le aducă aminte de gestul lor deosebit, iar librăria Bookstory oferă tuturor participanţilor la acţiune o reducere de 5% la achiziţia unui volum nou, până la finele lui 2012.

Recomandări:

  • cărţile să se afle într-o stare bună şi să nu fie foarte vechi, deoarece acestea sunt nocive din punct de vedere biologic;
  • întreabă rudele şi vecinii tăi dacă deţin cărţi pe care ar dori să le doneze;
  • spune-le şi prietenilor tăi despre campanie, poate doresc şi ei să contribuie şi vor aprecia că le-ai menţionat şi lor despre proiect;
  • dacă vrei, poţi lăsa un mesaj pe prima foaie persoanei care va citi cartea ta.

Pentru informaţii suplimentare: office.evolarts@gmail.com.

Urmăreşte proiectul pentru a afla unde au ajuns cărţile donate de tine.

Asociaţia culturală EvolArts s-a născut din dorinţa reprezentanţilor La Gazette de a oferi suport tinerelor talente, artiştilor locali şi naţionali, din diferite domenii. La Gazette şi EvolArts creează pentru aceasta o platformă dedicată artiştilor, celor care produc, mixează sau editează muzică, precum şi interpreţilor, platformă unde aceştia îşi pot face cunoscută munca şi au ocazia de a interacţiona direct cu amatorii de artă, cultură şi evenimente de calitate, iar pentru că suntem oameni cărora ne pasă de comunitatea în care trăim, iniţiem o serie de acţiuni sociale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.