Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Roberta Biagi și Bottega Italiana, noutățile din Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Cluj îi invită pe ardeleni să viziteze noile magazine deschise de curând, care îi aşteaptă cu surprize aparte.

Clienţii Iulius Mall îşi pot face cumpărăturile în cadrul modern şi elegant al magazinului Roberta Biagi. Unitatea ocupă o suprafaţă de 87 mp şi este situată la parterul mall-ului, între Tommy Hilfiger şi Goldenpoint. Singurul magazin din Cluj al designerului Roberta Biagi este destinaţia de cumpărături ideală pentru femeile care iubesc să se îmbrace confortabil, fără a sacrifica rafinamentul şi feminitatea ţinutelor. Destinate exclusiv doamnelor, colecţiile Roberta Biagi sunt create din materiale în tendinţe, cum ar fi pielea naturală şi blănurile. Pe lângă piesele vestimentare în pas cu moda, clujencele găsesc în magazinul din Iulius Mall şi accesorii sofisticate. Clientele magazinului Roberta Biagi se vor bucura de un card de fidelitate ce oferă reduceri de 20%.

Compania a fost înfiinţată în anul 2009, iar în prezent sunt deschise cinci magazine Roberta Biagi în România, Italia şi Dubai.

Amatorii gastronomiilor internaţionale sunt aşteptaţi la Iulius Mall la cumpărături în noul magazin Bottega Italiana. Unitatea ocupă 47 mp, la parterul mall-ului, în zona Auchan, şi va deveni principala atracţie a transilvănenilor pasionaţi de bucătăria italienă. De la preparate din carne, până la produse de panificaţie şi fructe de mare, toate se află în oferta Bottega Italiana.

Astfel, Iulius Mall îşi menţine promisiunea de a le oferi clujenilor motive de bucurie atunci când vin la cumpărături.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.