Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Deschidere oficială de an universitar la UBB

Data publicării
Categoria

Sala Aula Magna a Universităţii Babeş-Bolyai a găzduit astăzi ceremonia oficială de deschidere a anului universitar 2012-2013.

La ceremonie au participat alături de studenţii şi reprezentanţii conducerii Universităţii, personalităţi ale vieţii religioase, culturale, politice clujene, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, care au subliniat importanţa deschiderii mediului universitar către comunitate, cu păstrarea nivelului ridicat de calitate a actului didactic.

Deschidere oficială de an universitar la UBB

Vrem ca noul an universitar să se deruleze sub semnul „Tradiţiei şi excelenţei”, să ne conducă la rezultate deosebite în cercetare şi educaţie şi să ne plaseze pe locul meritat între celelalte universităţi din lume. Universitatea are nevoie permanentă de dinamism, de schimbare, de adaptare, în acord cu evoluţia lumii şi a ţării. Fiind o comunitate, universitatea noastră se sprijină pe coeziunea tuturor membrilor săi, sub semnul interculturalismului, al multilingvismului, al diversităţii spirituale. Or, această coeziune nu vine de la sine, ci se construieşte cu eforturi, ivite din dăruire, din pasiune, din raţiune şi din foarte multă iubire, a afirmat rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, acad. prof. univ. dr. Ioan Aurel Pop.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.