Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Deichmann a deschis la Cluj a doua reprezentanță din rețeaua Iulius Mall

Data publicării
Categoria

Deichmann, cel mai mare retailer de încălţăminte din Europa, a deschis joi, 25 Noiembrie 2010, la Cluj, a doua reprezentanţă din reţeaua Iulius Mall. Grupul german aduce la parterul shopping-mall-ului conceptul care l-a consacrat: încălţăminte de calitate la preţuri convenabile pentru întreaga familie! Concernul îşi continuă astfel politica de extindere, reuşind să marcheze pe harta Deichmann a României 36 de magazine.

Peste 400 de producători din 40 de ţări expun în Deichmann o varietate de încălţăminte modernă, în modele şi culori actuale. Cunoaştem tendinţele înainte de a deveni modă este un motto al marelui retailer, precum şi Oricine îşi poate permite încălţăminte bună, La fiecare pantof, calitatea este la preţuri senzaţionale, Shopping-ul face plăcere la Deichmann sau Pantofi la modă, de o calitate bună şi la un preţ imbatabil!. Mărcile preponderente la Deichmann sunt Graceland, Victory, Medicus, Elefanten, Gallus, AM, 5th Avenue, Ariane, Falcon, Puma, Reebok şi Adidas.

Profitabil în 19 ţări, dinamicul retailer are circa 2.800 de reprezentanţe pe continentele lumii, iar – în 2009 – a vândut peste 138 milioane de pantofi. Grupul Deichmann, cu sediul la Essen, Germania, a fost înfiinţat în 1913 şi se află 100% în proprietatea familiei fondatoare. Compania mai este cunoscută şi sub numele de Dossenbach în Elveţia, vanHaren în Olanda şi Rack Room Shoes/Off Broadway în SUA.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.