Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Transilvănenii pot patina la Ice Dream de la Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Cluj invită transilvănenii, pentru al patrulea an consecutiv, la cel mai feeric vis de iarnă: patinoarul Ice Dream! Arena de gheaţă se inaugurează sâmbătă, 27 Noiembrie 2010, pentru a redeveni – în această iarnă – principala distracţie în aer liber din Cluj-Napoca. Pe acelaşi amplasament (parcarea shopping-mall-ului) şi cu aceleaşi tarife, patinoarul îşi aşteaptă amatorii splendidului sport, începând cu ora 12:00, cu spectacolul sportivilor juniori de patinaj artistic şi patinaj-viteză.

Elevele fostei campioane naţionale Grety Marton vor patina artistic în deschiderea programului. Antrenate toată vara pe patine cu rotile şi abia revenite din cantonamentul pe gheaţă, patinatoarele – cu vârste între 7 şi 12 ani – vor oferi spectatorilor numerele cu care au fost premiate la competiţiile de profil. Şi elevii fostului campion naţional la patinaj-viteză Gheorghe Pârv vor oferi demonstraţii. Antrenaţi în lunile de iarnă pe arena de gheaţă de la Iulius Mall şi vara pe patine cu rotile, juniorii au obţinut în acest an 10 titluri la campionatele naţionale de patinaj-viteză. Muzică, distracţie, competiţii şi acrobaţii pe ghete cu şine se vor adăuga demonstraţiilor oferite de micii sportivi.

Cel mai frumos şi atractiv patinoar din Cluj-Napoca, Ice Dream, are o suprafaţă de 1.200 mp (comparabil ca dimensiuni cu cel amplasat în faţa Primăriei Parisului, Hôtel de Ville), o capacitate de 250 de persoane şi dispune de 400 perechi de patine de închiriat, stocul fiind reînnoit.

Ice Dream va funcţiona zilnic între orele 10 şi 22, biletele având preţuri similare cu cele de anul trecut: 7 lei/copil şi 12 lei/adult pentru o oră şi jumătate pe gheaţă. Închirierea patinelor este 8 lei, iar ascuţitul şinelor de pe ghetele proprii tot 8 lei. Patinoarul oferă posibilitatea şi unor abonamente lunare pentru copii şi adulţi şi va fi funcţional atât cât vremea se menţine friguroasă, cel mai probabil luna martie 2011.

De sâmbătă, feerie pe gheaţă la Iulius Mall Cluj, la Ice Dream!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.