Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Credit Europe Bank şi Red Castle, noii parteneri Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

De curând, în cadrul Iulius Mall s-au inaugurat noi puncte de atracţie pentru clujeni şi nu numai. Oferte bancare personalizate şi un spaţiu creativ de petrecere a timpului liber pentru copii sunt propunerile noilor parteneri Iulius Mall Cluj.

Noua sucursală a Credite Europe Bank este situată la parterul mall-ului, în zona Auchan, şi are o suprafaţă de peste 59 de metri pătrați. Într-un spaţiu cu amenajări moderne şi ambient plăcut, clujenii vor putea consulta portofoliul serviciilor bancare oferite de o instituţie financiară cu tradiţie olandeză. Sucursala Credit Europe Bank deschisă recent la Iulius Mall este a doua din Cluj-Napoca. Credit Europe Bank România, membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii.

Un nou loc de distracţie pentru prichindei şi-a făcut inaugurarea în cadrul Iulius Mall Cluj. Red Castle poate fi vizitat la etajul mall-ului, în faţa magazinului Noriel. Având la bază un concept inovativ de petrecere a timpului liber, pictura cu nisip, noua locaţie îi va ajuta pe micii artişti să-şi dezvolte creativitatea. Copiii vor avea la dispoziţie peste 100 de planşe autoadezive speciale cu cele mai îndrăgite personaje din lumea Disney. Folia permite realizarea treptată a lucrării, nisipul colorat fiind lipit doar pe spaţiile adezive decupate. Desenul în nisip se pot realiza direct la stand, prichindeii fiind supravegheaţi şi asistaţi de părinţi ori de personalul Red Castle, sau acasă. Astfel, năzdrăvanii au un nou motiv de bucurie când vin la Iulius Mall, Red Castle reprezentând un loc de joacă în care năzdrăvanii sunt stimulaţi şi cu alt gen de ocupaţie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.