Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Corp nou de clădire pentru Şcoala Emil Isac

Data publicării
Categoria

În acest an şcolar Şcoala Emil Isac a fost extinsă cu un corp de clădire nou. Lucrările de extindere la această şcoală au fost demarate în 30 Septembrie 2009, iar peste câteva zile copiii care vor învăţa aici vor avea la dispoziţie săli de clasă moderne, utilate cu toate dotările necesare.

Mă bucur că pot astăzi să vă prezint materializarea unei promisiuni pe care am făcut-o clujenilor din zonă cu ocazia întâlnirilor din anii trecuţi. Investiţia realizată permite ca, o dată cu modificările aduse de noua lege a educaţiei, prin trecerea grupelor pregătitoare şi a claselor a noua în administrarea şcolilor generale, Şcoala Emil Isac să aibă suficient spaţiu pentru toate clasele, fără a trebui să renunţe la laboratoare şi cabinete. Putem anticipa chiar o creştere a numărului de cereri pentru această şcoală în viitor, date fiind condiţiile de excepţie pe care le oferă pentru studiu, a precizat primarul Sorin Apostu.

Construcţia are regimul de înălţime D+P+1E şi cuprinde o sală profesorală cu grup sanitar, laborator de fizică şi chimie, încăpere pentru reactivi, laborator de biologie, grupuri sanitare elevi, zece săli de clasă, centrală termică proprie.

La ora actuală s-a finalizat execuţia şi amenajările interioare, urmând ca zilele acestea să se finalizeze şi partea de exterior – pregătirea terenului în vederea amenajării cu gazon şi plantarea a 60 de arbuşti tuia.

Valoarea contractului de execuţie a fost de 2.832.038 lei (bani provenind atât de la bugetul local, cât şi de la cel de stat).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.